integritet-och-sakerhet

Integritet och Säkerhet

Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information
behandlas i enlighet med denna integritetspolicy.
Här har vi sammanställt all information som är viktigt för dig att veta
kring integritet och säkerhet i användningen av Axcenda’s program och tjänster.


Säkerhet

I rollen som personuppgiftsbiträde har Axcenda ansvar för de tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärderna i behandlingen av personuppgifter.

–> Säkerhet

Incidenthantering

I GDPR finns det ett nytt krav vid personuppgiftsincidenter, vilket är att incidenter behöver rapporteras till Integritetsskyddsmyndigheten inom 72 timmar.

–> Incidenthantering

Integritetspolicy

I Integritetspolicy beskriver vi Axcenda’s behandling av personuppgifter som personuppgiftsansvarig. Vi vill tydliggöra ansvaret för att skydda dina rättigheter och din integritet och förklara hur vi använder de personuppgifter du delar med oss.

–> Integritetspolicy

Cookies på axcenda.se

Axcenda använder cookies för att förbättra din internetupplevelse. Vad en cookie är och hur vi använder det finns beskrivet för att du ska kunna ta ställning till vad du samtycker till när du besöker vår hemsida.

–> Cookies på axcenda.se

Länkar till tredje part

Vi kan publicera eller erbjuda produkter från tredje part på vår webbsida. Dessa tredje parts webbplatser har sina egna, oberoende sekretessregler. Vi tar därför inget ansvar för innehållet och aktiviteterna på dessa länkade webbplatser. Men eftersom vi vill skydda integriteten på vår webbplats välkomnar vi kommentarer om dessa webbplatser.

Ändringar i denna integritetspolicy

Axcenda förbehåller sig rätten att uppdatera eller ändra denna policy när som helst och du bör regelbundet besöka denna webbplats för att få den senaste versionen.

Senast uppdaterad: 2018-05-24