client assist

Ett färdigpaketerat system för IT-drift

Trött på IT som inte fungerar? Med Client Assist automatiseras uppdateringar och underhåll utanför din arbetstid och till en fast månadskostnad. Endast 99:-/dator


3 viktiga funktioner som ingår

SÄKERHET

Client Assist scannar ert nätverk och signalerar när något avviker. Säkerhetsskydd ingår

DRIFT

System och 3:e parts program uppdateras automatiskt och utanför användarens arbetstid

UNDERHÅLL

Automatiskt underhåll och kontroll av systemfiler, säkerhet och hårdvara på daglig basis


Lägg till ‘Office Server’

Kombinera Client Assist med Office Server
så får ni en fullskalig IT-centralisering.

Mer om Office Server


Vad är Client Assist?

Client Assist är ett system som övervakar företagets datorer (PC, MAC, Linux), surfplattor, smartphones och nätverk.
Vårt system är komplext och innehåller viktiga och omfattande funktioner för att kunna administrera och hantera er IT. Våra kunder är allt från enmansföretag till stora organisationer, med och utan egen IT-avdelning.

Varför Client Assist?

Du får en utökad kontroll, säkerhet och funktionalitet då Client Assist automatiserar drift och underhåll. Axcenda arbetar dagligen för att säkerställa att era datorer håller sig uppdaterade och fungerande, att er infrastruktur helt enkelt fungera så optimalt som möjligt. Client Assist automatiserar er IT-drift till en fast månadskostnad.

Vad ingår i Client Assist

Client Assist innehåller ett övervakningssystem från världsledande Solarwind med säkerhetsskydd och funktioner för att hantera underhåll och uppdateringar på daglig basis.

Kontakta Oss Se priser

AFFÄRSNYTTA

Client Assist (CA) ger en smartare, säkrare och snabbare hantering av arbetsstationer, nätverk, servrar och programvaror. Enklare och billigare med för den delen.

Det handlar om att snabbt och smidigt kunna installera programvaror, göra säkerhetsuppdateringar och hantera eventuella problem. Med CA slipper ni att tänka på drift och underhåll.

Ni får en flexibel klient plattform helt anpassad för er verksamhet. Tjänsten är enkel att budgetera och passar företag i alla storlekar. Dessutom enkel att komma igång med.